Светот на Биби само во просветно дело ли ги има, и дали има негде да се порачаат онлајн? И дали има кукли, играчки, нешто? Имаме една сликовница поклон, ја обожава и постојано вика по Биби, сакам уште нешто да му земам, ама не знам кај да барам.
Која цена е? Земав од памук пале преубав 950 денари. А бев залетана 2000 да дадам во Тила, среќа овој го видов порано.
Lele da ama epten e hardcore so.sovetive. on da nosi taka, ja cizmi na detevo mu iznakupiv. Nie baska na pregledot so gumenite bevme
Сега имамво памук пале? Ај сликни ми ако сакаш и во лп. Тенкс Има од 1350 до 1750 (неколку модели се)
Спојлер Не знам дали имаат и други модели, не разгледав ама вака ми се свиѓа и внатрешноста и надворешниот материјал.
Аиии многу е убав. Мене ќе ми треба без стапалца.или и овој е без, не можам убаво да видам. Скоро го зема?
Без стапалца е и јас таков барав. Завчера го земав. Ај и јас да прашам, вакво нешто да не имате видено некаде? Спојлер
Па мислиш не носи? Сосем можам да го замислам Јас имам за од надвор затварање ми го монтираше мајстор што работи пвц столарија, прашај кај некој таков може има нешто слично за ова што ти треба.
Како идат величините? Материјалот каков е, како памучен ми иде? Ќе тркнам денес да видам. Имаше женски дезен? Оваа боја ептен ми се свиѓа, ама ај да не е па и со тегет за девојче
@brm_brm кога се купуваат обувки за дете се зимаат 1см поголеми, најдобро 1,5см. Мора да има луфта, точни не смее да носи дете во раст.
Zdravo, kade mozam da kupam bel dodatok za kosa za bebe 6 meseci. Dokilku e online nekoj od iskustvo so brza dostava I ubav kvalitet. Blagodaram
Сигурно во продавниците Биби и Боби. Една само знам дека има во Лептокарија, другите не знам кај се точно