Imas encimenci okaidi Mada ja ne ti rpeporacuvam poso dokaj 3-4 meseci ne mrda bas ne se vrti ama kaka navecer. Jas kupiv vreka ama so jorgan ja pokrivav radi kakanjeto polesno mi bese za.presoblakanje
Дали нарача? ние сме 22 месеци, јас по месеците се излажав и ја нарачав таа 18-36 и преголема е, му се влечи цела, јас си го викам малечката невеста дека како фустан му е вреќата 100цм е долга а синко е 90, плус рачунај од главата надолу му е вреќата...ако не нарача, измери си го бебчето
Не уште немам , планирав утре , леле јас незн колку ми е детево високо , утре метрото ќе му го оптегнам он носе 98 бр од облека , за вреќичкава и во спање ќе му а облечам да не му смета и штом се разбуде одма а вадиме , ќе има поеќе простор за вртење и претање бе штом е долга Ќе а мењаш ли ти ? Шала на страна незнам стварно што да правам , некој што а има помалата да ни прате слика да видиме Ако можиш прати ми ја и ти вака отприлика да а видам.
Не бе мене ми е одамна, ја порачав и јас глупава место да му ја пробам прво си ја исправ и како ќе ја заменам...и така ми остана...ја носи ама му виси целата, ако најдам слика ќе ти пратам по лп пресмешен е иначе облека носи и 92 и 98 зависи од калапот..значи 18-36 е долга 100цм ти мери го од главата надолу ама мисла дека таа 6-18 ќе му е тамам...таа е мислам 90 цм..има должина на страната од Нанам ама некој требаше да види пред да порача
Јас така читав дека се големии порачав 0-6 наместо 6-18, ја исправ и ја облеков и мала 2 пати пробав да спие ама нема место каде да прета со нозете и ете ја си стои нова
ама твојата е сигурно без ногавици...оваа е со ногавици и има простор за движење, исто како шпихозни да носи, ама стварно му е преголема
@pamelche Ама и таа најголемата е голема бидејќи е за 18-36м, помалите броеви би требало да си одговараат на големината. Моето ја носи без ногавици, иако има. Само во креветче е со неа, па таму може и така.
Моето ја носи со ногавици, само му паѓа вишокот материјал и се сопнува на неа и баш му е како фустан...абре многу е смешен ...има големини на страната мислам 6-18 е 90цм, а моето е високо 90+-2/3 што значи и таа ке му е голема бидејќи вреќата почнува од рамото..се мислев сега да нарачам уште една од помалите а оваа да му ја носам за на есен, зошто многу бавно се суши, и морам два дена да го оставам без вреќа а веќе ладно е навечер ама ќе видиме
Јас се мислев дали да порачам уште една од Нанам, ама не знаев која големина и на крај замав од Тилла. Ама без ногавици е, само со патент, но и таа е огромна како од Нанам.
Во спорт м има големи попусти на патики и само мали броеви останати. Ако носат вашите 21 22 ке најдете за по 1000 ден.
Не знам за колкаво дете прашуваш, ама види на страната на Стружанка имааат големини од 2ка па нагоре.