Јас од Мат Стар купувам последните 3 години на Досс српски. Не знам дали ги има на друго место. Не сум сигурна колку беа точно, ама некаде околу 600 денари. Јас сум задоволна од нив.
Се ближат празници па ми треба идеја. За подароци за блиски дечиња за девојче 5 г и момче 8 г. До лани земав гардероба пошто не се разбирам во играчки. Исто ќе треба нешто ситно да земам за дечиња од соседството. Лани за малата ми зазвонија на врата 3 семејства со подарочиња за нова година. За 4 и 6 години за девојче и 3 години за момче. Нешто симболично Немам идеја!
Сега со возраста не знам дали баш ќе ти погодам, ама кај нас навика било да даваме поклони за нова година па стално давам на овие околу мене од бебиња па до 10 години се децава. Пошто ми се многу гледам брзо и практично да ги решам. За поблиските повисок буџет, за другите помалку. Топер обично имаат 2-3 пакети пакетчиња со разни цени. Крш исто имаа (до лани бар) исто пакетчиња 500 600 ден можда, со некои дрангулии внатре, за женските знам барби имитации имаше, соодветно за машки. Сликарски прибор.мк види ги ако имаат попусти, лани се онлајн од таму нарачав баш за црн петок, дека трудна не можев да акам. Имаа сетови со безбедни бои за деца од 2+. Или во атлантик сум одела и се' земам од таму. Дрвени играчки за помали, друштвени игри за поголеми, креативни сетови некои за цртање или накит правење, коли, војници, имаат ептен избор.
https://bebehome.mk/product/safety-1st-автоматска-ec-ноќна-ламба-арктик/ Јас оваа лани ја земав околу 700 денари, гледам покачена е ама многу ми брка работа уште
https://m.facebook.com/story.php?st...tHwaxpNaWl&id=100064302570735&mibextid=Nif5oz Овие би требало да се со слаба светлина и 300/ 390 денари се.
Ми требаат црни чизмички за стајлинг. Не знам што да земам дека не е проодена. Шлапатарка е носи 21-22. Дали сте виделе негде во стилот на уггс црни? Или друг предлог? Гледав и мартинки ама крути се мислам дека не е паметно во тие да проодува.
Најди го на фб Бутик за деца Стефанико, мислам праќаат по карго, не сум сигурна ама има огромен избор на вакви чизмички. Скафандер мече, онлине страни да ми кажете?
Јас барав за мојата манекенка, најдов во Метро ама од 25ка почнуваат. И на крај земав од х&м мартинки еме се топлички од внатре.