Каде наоѓате патичиња бр. 20,21? Од овие како за трчање.. Очи ми паднаа едвај едни само најдов.. И да не се црни :/
Каде да најдам онлајн новогодишни пижами ама за големо дете и за бебе да се ист модел? Повеќето од 2 години почнуваат што најдов.
Zdravo majki, Da spodelite iskustvo so vrekji za kolicka sega za zimava, ladno e vekje, mojata e 8 meseci i so kebenca ne ni e prakticno. Dali imate koristeno i od kade?
Без бројки има во Атлантик, 9 коцки се 330 денари мислам. За кај мајка ми баш земавме. Имаше убави боички
Да, да исти вакви се ако сакаш после ќе ти пратам слика е сега само што не беа шарени него еднобојни(јас такви и барав) а иначе од бои има зелена, жолта и цига а цената1000че така нешто
Каде да најдам барби од оние што се ставаат во вода, па се открива каква е барбиката, демек ревиал, а да не е оргканл од Крш и изгор скапо?
Препорака од каде да се порачаат оградици, перничиња и постелнина? Да се слатки ама и квалитетнидрвено креветче имам и мерак ми е бар за почеток да изгледа слатко.