Овие лани 2-3 недели ме маткаа и на крај не ми го направија лампионот. Уште почеток на декември им го порачав. Цело време ќе биде, во гужва сме и на крај ништо. Огромно НЕ од мене.
@mariz Во Тобако да прашаш, сум видела на стори слики од многу плишани играчки. https://www.facebook.com/tobaccotoyskicevo?mibextid=ZbWKwL Овде тоа розевото го има сигурно го видов во живо ама за Маршал не сум сигурна. Гледам на сликите го имале пред некој месец. https://www.facebook.com/profile.php?id=100063511205062&mibextid=ZbWKwL
Јас земав вакви и една фланелна за постилање одоздола, демек за потопличко, а имам и обични бели, ок ми се. Ефтини се, не се скапи, така да ќе ни се најдат. Во овие големиве бебешки продавници ја претерале со цени, 3 тетри 1400, абе ајде, божем златни се. Јас дојдов да кажам дека си нарачав слонче за 800ден и не планирам да купувам пелени што може и да не ни се погодат. Еве во скрин од каде.
Mnogu e ubavo slonceto. Sega ke otvoram da vidam zirafa da ne imaat se zapnav za nea ama mnogu mi odgovara i na toj mal prostor sto go imam doma. Inace za tetrite, neznam kakva e taa flanelna ama imase edna pamucna od ednata strana, a krznena od drugata pa sakav takva edna da zemam. Ne sakam veke da ja pustam svekrvami da kupuva, zenata mi nosi sto ke i dadat ai sama kazuva deka nema izbor. Ke ostanam na ovie sto gi imame dosega pa zdravje otkako ke se porodam ke si izlezam sama da si dokupam.
Creative maze на инстаграм...ама во гужва се многу...јас на почеток на декември порачав и за 5 дена ми стигна нарачката се беше океј, супер...после околу 15ти декември порачував за една другарка ем чекав 2 недели ем ми пратија погрешни лампиони односно со погрешна боја на панделки..изгледа им дојдоа многу нарачки наеднаш
Ова што бараш ти ко на ќебенце повеќе ми личи . Инаку совет пошто мислам рече дека лежиш. Наместо да праќаш луѓе на невидено да ти носат, пиши им во дуќаните било кој на фб на инстаграм, буквално сите ми вратиле и сликале и ми пратиле, без разлика што не се онлајн продавници. Јас така правев пред да се породам и после дур се подоправив малку. Секој ден пратки ми стигаа маж ми ќе ме иселеше.
Мајки каде да најдам јорганче за креветче бебешко? Кои димензии имате? Сакам да порачам постелнина ама со јорганиве се збркав скроз... У стружанка 100х120 во една малска продавничка 100/150... Нема стандард димензија. Девојчево од профилов што сакам да нарачам постелнина вика 80/110 бил стандард, таков не најдов и реално мн се големи сите што ги видов за бебе.
Мајки, од каде купувате мече-ќебе за гушкање додека спие бебе? Гледам twistshake имале ама 1000ка многу ми е сега, попустот го пропуштив. (Ако знаете за онлине, уште подобро )
Дали знаете каде може да се набаи вакво подвижно креветче или некоја од вас да го има? Размислувам да го порачам кај мајстор за мебел само да купиме душек но не сум сигурна колку е изводливо.. ги гледав подвижните платнети ама тие се до 6 месеци..
И ова креветче можеш да го користиш до 6м, т.е додека не почнало бебето да седнува или да се исправа на коленици. За подолго користење ти треба подлабоко креветче.
Да во право си.. Најмногу ми е потребно да биде до мене да се прилепува до креветот и да може да се пренесува во др соба со тркалца.. нешто како поголу на сликата. Доколку има некој што најдел вакво креветче со оваа намена може да споделат искуство и од каде е земано