И јас ги препорачувам истиве.Скоро ја читав Тајната на детството и ептен се воодушевив,а баш би сакала и овие од др.Шефали бидејќи ја следам на инста има доста добри совети.
Каде можам да најдам ‘апарат’ со шумови? Сега му пуштам од јутуб, но не сакам од телефон. Барам опција да пушта звук цела ноќ и да не е шумишот од дреам.мк
Јас имам подлога, малку е погломазна од коцки ама немора цела да се расклопува. Многу сум задоволна, се брише со сунгер и не впива што супер ми одговара зошто се лигави и бљуцка. 1890 ден од ecom на инстаграм.
Девојки дали сте виделе негде убави фото албуми со прегради за секоја слика да кажам, во џамбо има само за лепење.. и кај ги развивате во скопје сликите по окај цени.никако да земам да развијам се во мобилен чувам…
https://www.babycenter.mk/ludi-multifunkcionalna-senzorna-topka-51-1032314.html Јас ги земав овие. И да ти кажам право од 6 месеци и уште ги игра
Во ДМ има албуми 200 денари за 200 слики се, убави се. За развивање види на ФБ Студио 5 имаат постојано акции.
Не си ти со амнезија другарке немај гајле. Еве пробувам да се сетам како изгледа продавницата на картерс шо ти одговориле, врска неам каква е