Е сега уште една помош, повикај пријател Од Џорџ кидс тотално разочарување, порачав фустанче за крштевка и денес ми пишуваат проблем имало нема да стигне, крштевкава во четврток, а нагласив за кога и за што ми треба.. Како и да е. Ми треба бело фустанче (така замислив) сега не знам колку можам да бирам, од 3-6 месеци... Каде би можела да најдам освен Окаиди, крш, венис...
Пиши на Baby Stuff Mk на фејс ќе ти пратат се што имат, вчера другарка ми ја кажа мн била задоволна од односот. Е сега се чекало и до еден месец, зависи за колку време ти треба. Аа сега видов за четврток, прашај ги може имат на лагер
Хм, Зара? H&M? Другарка пред некое време од Зара имаше купено преубаво фустанче за прв роденден, не беше баш бело ама светла боја беше
И јас прекинав соработка со девојчето. Нас за роденденот требаше да ни стигне еден комплет за сликање нарачан скоро два месеци пред и ме измафта неколку пати ( сигурно и беше заборавен да го нарача) Паралелно имав еден куп работи нарачано и за денот на роденденот ми вика лично ти носам се за да ми се јави после пола саат да ми каже абе се ти носам освен роденденскиот комплет. И реков фала многу прати по карго што имам нарачано и толку беше. Си најдов друга страна за нарачување. Мислам дека ептен има нарачки и често заборава. За фустанче види и по маалски продавнички може да те изненадат
Цело време нешто и нарачував ама сега ме фати во тесно, ич не се надевав на ова, ми рече стига обавезно
Исто бе, мислам дека јас од мене пола форум почна да и нарачува. И бев трета нарачка кога почна ама јбг. И мене ме убедуваше да да стигнато е ама аш на крај. Нема везе, нека си тера девојчето.
Majka vidi gi Minie’s kids na Facebook, oni sijat i imaat ubavi modeli na fustancinja. Jas za rodenden na malata kupiv belo fustance, odma mi go pratija i preubavo e vo zivo.
Каде да најдам убави бели обувки кондурчиња/чизмички/чевличиња? Освен muppet kids, encimenci? И дали имате видено нешто слично на овие? Во muppet веќе се потрошени
Малце офф топик ама.... Мислам дека редно време е и ти да си отвориш ваков бизнис Фала за препорака, вакво нешто барав и јас... Јас два три пати нарачав од џорџ кидс и видов дека еднаш 3 месеци ме мафташе, додека да стигне мало му беше..ама па имав мала нарачка.. Па ќе видиме за неколку месеци дали и овие ќе имаат премногу нарачки
Да ти кажам право и мм го виде истиот потенцијал во мене и беше спремен да инвестира Треба да имаш конекции за такво нешто секако. Фини се, не се толку демек профи ама вршат работа и малце помала маржа маваат
Алиекспрес. Од таму нарачав за ич пари, истото е, со турпии за менување. Ако ти е за новороденче океј, инаку ич не е практично, кај ќе доседи бебе 20 минути да го турпираш нокте по нокте.