https://www.sportvision.mk/proizvodi/deca-devojcinja deca-momcinja еве тука се, и десно имаш пронајди во продавница, ке ти даде во кои продавници ги има.
Ги гледав мила, ама од 23че бројче имаат од црвените патики. За помали се мал избор и нема црвени 19 нит 20. Даааа сеа ги гледав имаат и жолти ептен убава им е колекцијата и на гардероба. Ќе идам викендов овие ќе ги купам и жолтите може па нека е пролетен со боиве . Не се тоа што имав замислено црвениве ама убави се и овие и се надевам мек ѓон. Фалаааааа
@sofi2107 не чекај толку за патичињата, да не се вратиш празна. Косоварите како влагаат така ја празнат Зара, омилена им е Совет од мене, згни се уште денес по снегов и надевај се дека ќе ги има
Мамички каде да најдам закачалки за бебешка облека? И организери освен во JYSK некако прескапи ми се 400 ден,на толкицки
Уште рано сабајле и се јавив на другарка ми ( во Страдивариус работи ) да ми тргне 20 и 21 ( зашто глеам друг калап се според см на стапалце на страната нивна ) и да дојде мм од работа и идемееее. Ај после ќе ги сликнам на ноџе како му стојат
Види во икеа. Јас имам од таму ама пластични, мислам имаше и дрвени, но не сум сигурна зошто цел ми беа пластични. Имам и куп од НМ зошто со закачалки ги продаваат.
Нигде клот црно не најдов низ Ск ни летото ни зимава ( се чудат кога им барам ) само во H&M имаат клот црни бодиња без апликации ако бараш такви јас од таму само му ги купувам.
Да ми препорачате од каде да најдам од оние персонализирани сетови за храна? Знам за неколку пејџа ама некако скапи ми се Ама да се добра изработка, дека пред некое време прочитав од една членка се одлепиле за два месеци користење, па не би толку пари за џабе
Било од кај да нарачаш и било кој и да ти ги изработи еве од искуство ти кажувам ако не за 2--3 ама за 6мес ќе се одлепи делумно све. А, ако грабне дете и го бутне на земја толку ќе му е животот на сетот или ако како што имаат навика да загризе лажичката или виљушката на горниот дел или чашката одма ќе се откорне дезејнот. Сепак останува на тебе како ќе одлучиш.
Така и мислев и по сликите многу набабрени се апликациите, па колку и да ги печеле тоа се одлепува. Значи само како за украс се по ветрина некоја