Јас ги имам жолтите. Вредат за сите пари. Дебели се многу. Кај мајка ми има обични и искрено нема споредба. Мене гз ме боли подолго кога седам. За одржување топ. Нема да згрешиш. И многу се големи
Има донесено во х&м и за машки Јас на мојата од таму и земав. Бевме и во џамбо вчера ама за бебушки нема маски.
Да баш видов дека се достаподдбели и големки така да таман да покријатпоголем простор во дневна а и вака за чистење викаш лесни подобри него обие ко теписи што се фала ти на кнфо
На Али...или нека кажи некоја членка од каде купила...јас барав секаде...имам едни од тримакс ама не се пластични туку се како обложени и се мали..моево има две години и ги пика во уста и ги џвака и само се караме...па најдов на али експрес и му порачав и букви и животинки
Девојки кај наоѓате убави бебешки постелнини и за подарок стружанка не ме бендисаа ситник слабо избор имаше…и јакнички тенки пролетни идеи?
постелнини виде во ело, јакничка пролетна сега земав од H&M, мојата е поголема ама имаше и мали бројчиња, види синсеј, ваикики сеа ќе има сегде
Да не знаете каде има од оние тенките пролетни монтки ама за бебе 6-9 месеци или дали евентуално во синсеј донеле нешто деновиве? А да, и на розево да е