Е и јас таква некоја барам ми рекоа во зара хм да видам и лептокарија или беверли за деца повеќе дека има.. ако најдам нешто викендов ќе сликам во ваикики немаше се дебели се уште
Нема во Зара а во х&м донеле тенки, шушкави Имаше окаиди малку подебели ама навистина прескапи за бебушки. Побарајте си во локал некое
Нема ниладе ич не си го трошо времето Зара има една 9 до 12 месеци ама мн широка ко за бебе не ми остави впечаток. Лептокарија ја изорав цела само шушкавци а пред некое време и во беверли не најдов. Улетав една не е розева, ама лила е во мега фешн и испадна некаде околу 700 ден со попустиве. Инаку имаше преубава во ОВС, ама па 2000 ден за 1 месец да ја носи некако мене не ми се даваше
Туу фала ви на брзо инфо а баш мислев ќе се најде нешто ај може сега од март ќе носат.. да со. Цениве стварно не вреди а за кратко ко што тргнало времево и лето ќе ни дојде нема поента ич..
Инаку во картерс едни тексас јакни што ги имаше, абе бројче за мене да имаше ќе си земев ама 2500 ден
Ние овој го имаме. Фала богу само еднаш го користевме ама го земавме по препорака од педијатар а и вработените во Зегин го испофалија
Јас го имам овој, моево го мрази и гласен е, па мајка ми ми донесе еден многу мал преносен од Германија но веројатно нешто слично има и тука
Kako se so brojki ipanema? Nosime momentalno patice adidas br21 ama veke i e knap, za sporedba nekoj da ne znae da pise ?
Незнам од кај да ти препорачам, но од кај и да купиш не фрлај многу пари, барем од наше искуство само по 2 се пуштени и не ги интересира нека фаќаат прашина само