Каде да најдам убаво сиво сако за бебе? Костумче веќе има само сако ми треба, а досега што барав секаде само комплети има. По можност онлајн да е
И мојов неколку пати ја тресна главата кога се вртеше од стомак на грб, го здоболи поплаче, ама сега да го видиш како внимателно и полека се врти.
Правиме крштевка крај на месецов, му земав кошулче лептир машна и панталончиња, ама никаде не можам да најдам некои штосни кондурчиња за бебе од 3 месеци. Помагајте ако знаете од каде можам да земам толку мали. Фала
georgekids.mk2 за нарачка на било што од страната на Next. Прекрасни работи има ама не знам дали имаат отворена нарачка што ќе стигне толку брзо.
До сега имавме од НАНАМ, зимска, ок ни беше, следно ќе купам од Vibboo, повеќе ми се допаѓа дезенот, во сити мол мислам отворија нивна продавница а ги има и во бебехоум.
Не сум видела, ама верувам сега после велигденов во Џамбо дека ќе наредат летно. Нема друга тема што би можеле да ја постават. Да провериш таму за некој ден.
Мајки се спремаме за јадење, па сакам да купам готвач на пареа и блендер, ве молам искуства дали користите и какви?
Каде можам да најдам облека, предмети и играчки со вселенски мотиви? Нешто за дете 8г со планети, астронаути, космонаути? Што и да е..