Има убави во онаа новата продавничка hellobaby, во новата зграда до џамбо што е. Ги има и на инстаграм, побарај ги.
Каде да купам детски чадор за девојче? Во некои од книжарниве да знаете каде има сигурно, или некоја друга продавница?
Може не е за во темава, ми треба подарок за новороденче, а родителите буквално имаат се од претходното дете, од облека до опрема. Многу ни се блиски, што би можела да земам за повојница?
Јас последно исто немав идеја и поклонив ваучер од baby centar па што сакаат да си изверат, а исто гледам доста купуваат они монтажни креветчиња што може после и по одмори да се носи ко кош што се
Па не е на одмет и нешто ново, не се од поголемото бебе Можеш некој персонализиран подарок, пример радосница има персонализирана, картички со месеци, гнездо, сет за хранење, бејби џим и крај краева алишта никад доста
Ми треба сет се детски роденден со Маша и медо, чаршав, капи, тањирчиња, лесички, значи се. Каде можам да најдам?
https://www.libertabebecentar.mk/igrachki-2/podlogi-za-igranje/kinderkraft-matty Mami dali imate koristeno vakvi podlogi, dali se dobri za igranje na laden pod?
Јас го имам коцките од Либерта. Ги земав баш дека се подебели од стандардните бидејќи сме во куќа. Најпаметно дадени пари. Кај мајка ми имаме обични и нема споредба. Ако си во куќа ова те е права ствар.