@kukla21 а си купила нешто алиштенца од OVS?? Ако да, сподели какви се на квалитет.. Кога имаа продавница во Рамстор за возрасни, односно за мажи, за жени ич не ми текнува дали држеа, катастрофа беа материјалите. Мм имаше панталони од таму, се распаднаа од што беше стар материјалот, ама буквално се распаѓаа, истото се деси и со шорцеви, маичките исто се упропастија за час. Једино има купаќи/боксерки купено па се погодија.. Затоа јас не сум ни влегла во продавницата, а на излог баш гледав убави ствари, особено за девојче, па ќе ми треба поклон па да знам @mariz на Чико, има бројче 16 - 10.7см 1.890ден., а со машната 1.490ден..
Леле што се слатки првите, баш тие би и одговарале Инаку сега и го мерев ноџето 8ипол цм, ширина не и мерев ама ептен тенка нога има и барав на нет, одговарало тоа за 16ка како божем, па ке видиме Со неа и ке одиме на пробување Овие се 11цм долги, мерено со лењир
@mariz златни има во OVS 650денари. @emkaemka имам 2-3 работи и сите се ок, ептен мекани. На перење не мрднаа, ни боја ни големина. За сега ми се покажале добро
Многу златни овие Ама ај ке ги видиме во живо, но гледам 17ка на странава најмало.. а нас ни треба помало и од 16, 13-14ка некаде...
@mariz Доколку ти одговараат овие радо би ти ги поклонила. Од али се исто 11 цм се ама дека се со ластиче можи да и одговараат, јас не успеав да и ги ставам на малата
Мн се слатки, но еднобојни сакам, фустанот има веќе повеќе боички, фала ти како и да е @eli25 од страна некоја? Зашто патот до тогаш не не води никаде кај што има h&m..
до кога ви е зорт? јас ќе одам 2 април можам да донесам. види на било која страна што носат х&м за провизија ќе ти донесат избери си од страната
Золва ми ги доби скршени. Од друг град се и парче ги напраило каргото. инаку убаво изработени. и беа за подарок и после бараше друг. линеа креатив ама не беа толку добри ко првиве.