Каде да најдам гумени играчки/животни за бањање? И бодињата на дупчиња дали некој бил скоро во локо кроко да забележи дали ги добиле? Тенкс
Гумени играчки во Џамбо и во било која локална продавница за играчки можеш да најдеш. Какви се тие боди на дупчиња?
Во Тритекс како да видов бодиња со дупчиња. Мислам дека имаше со куси ракави и со рамчиња. Не знам дали мислиме на истите. Едит. Отпосле видов дека за Локо Кроко прашуваш
Здраво, дали знае некој каде може да се најде навлака за хранилка. Од бебе хоум ми е земана за првото дете и е во супер форма, само навлаката малку е испукана па сакам да ја заменам, кај нив прашав немале резервна. за овој тип на хранилка
Дали има некоја да продава креветче за патување со душече? Да не е преголемо,ми треба за на одмор. До кај 2-2500 ако е добро зачувано.
Фала ти.. Не е битно од каде ама дека имав земено од локо кроко и бев задоволна ептен затоа за таму пишав.
Има некој бутик за деца Три среќи често ми се појавува на ФБ и имаат интересни пешкири за на плажа, а и пончо. Не сум порачувала за да знам какви се
Mom and babe имаат, tuc tuc и Енци менци. Во ваикики имаше за женски, за машки не видов. Исто и од Ело имаа денес пост дека наскоро ќе пуштат во продажба. Не знам колку ти се брза ама прашај ги по порака на инстаграм па ќе видиш. Јас на друго место не успеав да најдам, а до пред некој ден барав.