Каде да најдам мека постава за креветче ама поцврста да биде? Оваа што ја имам е со врвци горе и бебе ја вади
Во Мапет производите им се од али, дури и истите слики ги користат, со кинески деца Дупло поскапи, ама они мислеле на време што ќе ни треба, да не чекаме.
Епа кога не мислиме ние навреме и бараме нешто 5 до 12, ќе користат. До душа рака на срце, некои производи се со повисок шопинг и повеќе ми се исплати од таму да земам отколку да порачам од Али. Инаку не знам која е цената на гумава ни во Мапет ни во тоа пано, само имам видено дека има.
Види на линкот подолу. Овие стварно им се поефтини отколку на али. https://muppetkids.com/search?type=product,article,page,collection&q=Гума за пли*
Од кој релаксатор сте задоволни(битно ми е да не е рачен само) и отприлика во кој ценовен ранг се движат солидните релаксатори? Не би сакала да дадам 10илјади за нешто што МОЖЕБИ ќе сака дечково да користи. Фала ви женски
Мами пончо за на плажа за бебе каде да најдам? Некое брзо да ми стигне пошо за наредната недела одиме на одмор а јас сеуште немам најдено...
Мајки дали некоја порачувала од овие корпи или нешто друго од странава, сакам да нарачам ама скептик сум бидејќи странава нема многу слики?
Резервни седиште за хранилка, некаде освен Али? Она како навлака што е, не цело седиште. Стандард хранилка е, на Фри он, од постарите.