Вакви да видиш на Бит Пазар во детските дуќани што се они имаат сигурно,ако одам утре ќе ти разгледам и сликам.
Кај шеташ ти пред раѓање сликни, прати ми во лп @eli25 за после 2ри, ке ти пишам сега баш @Bubce38 фала на понуда , еве Ели чим ке оди, ке нарачам по неа, блиску ми е она
Zenski dali nekoja od vas ima poracano od carters online ? Ili pa dali pustat preku kargo ? Sakam da mu poracam za 1 April kostumce-Panda ama ne znam kako
Не сум порачувала, но прашај ги како праќаат, со која пошта, од други места сум нарачувала сите биле со некоја пошта за која ако сум плаќала било 150ден. Инаку не е малку касно сега да нарачаш и до 1ви да ти донесат Пушти им порака, прашај, договори се.. И знај дека стварите од Картерс се за еден број минус сигурно, ова облека, за маските не знам
@S*K*O*R*P*I*A ако може линк од комплетчето со белите шорцеви, и дали знаеш дали вршат испорака до мк, бидејќи мислам дека си во германија.
Мислам дека од германскиот Амазон се ги видов истите, но тука не праќаат Јас тетка ми ја замолив секој дем и праќам што да нарача сиротата ја натоварив ради мене со кола ќе доаѓа до мкд Ама што да праам меракот си го прави своето нели
Ја листам темава онака и се изнасмеав на прашањето, поточно на фацката кога го поставуваш прашањето во првата порака Ако прашуваш заради тоа што мислам, не, не е срамота, братучед ми си играше со кукли со нас стално, он си беше татко, и дома исто со на сестра му куклите, многу сакаше да биде татко пустиот, и стварно стана млад татко на близначиња на свои 26 години.
Ne stranata e wisch.com mnogu se eftini za toa i staviv slika mislev ako saka nekoj moze da vidi mislam se vrsi dostava do mk inaku ne i se nalutiv na @stevemila mislam vo pravo e samo ete od taa pricina staviv sliki a sekako koga ke stasat ke pustam sliki do sega be sum stavila nesto sto nemam kupeno a sum prezemala slika. www.wish.com/m/search/Baby%20kleidung Ima mnogu eftini raboti
Da duso toa e selektiras drzava i se vrsi do aekade isporaka jas vmetnav De imam u eur inaku se na stranava duri i za domakinsto. Dokolku te iteresira neato slobodno prasaj me
Imaat razlika vo velicinite kaj vozrasnite mora so eden ili dva broja pogolemi do deka za detski na sekoj artikal ima velicina jas sum nemala problem so detski a za mene iskreno ja utnav velicinata i sega znam deka treba eden broj pogolem od toa sto go nosam jas. Se ceka podolg period priblizno mesec dena za dostava
Јас имам порачувано некои работи од wish.com, ситници за домакинство , не облека, ама работите што ми стигнаа немаа врска со тоа што го прикажуваат на слика. Чисто сакав да видам што ке стигне. Квалитетот е катастрофа и иако се ефтини работите не вреди да се фрлаат пари. Може така ми се погодило, не знам, ама прв и последен пат беше.