Wenice имаат многу убави комплети баш 50ки, во кутии спакувани. Не од оние големите со ќебе и 10 ствари туку само шпикозни и капче или горен и долен дел со ракавички и капа, по 3/4 работи се а памукот е сон.
vo biser imas poveke prodavnici za deca, vo edna na gorniot kat, ne znam kako se vika, ama 2-3 pati imam kupeno fustancinja za podarok i sekogas ima od bodi do helanki do se, materijalite se preubavi i cenite pristojni
Хелп плииис! Каде да најдам едноделен костим за капење со ув заштита а да не е онлајн ? Сакам денес да купам. Се попишманив а утре на одмор одиме.
Женски убави меки тетра пелени? Стружанка крути ми се. Имав и за првото ама не ми се погодија. Имам 3 од бебе супермаркет мн мекички, и од ваикики имав начекано две поголеми исто меки убави. Сега во ваикики нема... Некоја продавница друга??
Барај од Алкалоид Берово. Јас начекав во стокомак,еднобојни-сина,зелена и виолетова. Супер се,меки и не се собраа.
Neznam dali e za tuka ama mi treba iskustvo, dali ja koristite tasnata sto e na kolickata ili imavte kupeno dr kako ovaa na primer? Mnogu gi falat kako model a plus i neznam od kade bi kupila
Го имам ранецов од пики. Одличен е многу собира има многу прегради, практичен е. Само маана му е што премногу смрдеше на пластика на почетокот. 3-4 пати го перев во машина,ставав сода,оменкувач го луфтирав на жица,го печеше сонце...едвај да не смрди сега