Најефтини што имам видено...Пики...золва ми го има тоа од 2800 не е лошо ама не нешто посебно, сликата е матна...ако мора со мониторче...а ако имаш вишок телефон дома, купи си обична камера од Нептун, Сетек...
Јас камера земав од шаоми и баш сум задоволна. Супер е сликата и ти дава нотификации кога има движење, исто има звук да слушаш а и микрофон да зборуваш. Се поврзува со мобилна апликација и се од телефон командаш. Мене ми беше најбитно да има добра слика во темница. Под 3000 беше, и се монтира со магнет. https://www.anhoch.com/product/599270370/xiaomi-mi-home-security-ip-camera-2k-wmagnetic-mount
Вакви како прстени за игрална дали има некаде? Не си порачав навреме од Алиекспрес, па дали има и кај нас?
Мајки кажете ми страни што носат облека од Џорџ, освен tiny baby и dak baby shop. Каде да најдам облека за прематурчиња, освен ваикики?
Hello baby пред некој ден видов дека имаа за прематурчиња, помали од 50ки беа нешто така. Ѕирни ги на инста или до веро џамбо дуќанот.
Во East gate имаше продавница со мали бројчиња,мислам Pre natal се викаше(не знам дали уште постои) Ако имаш некој да ти провери