Каде има ( ако можи и да испраќаат по карго) дали сте виделе од овие туту сукњичињата ми треба за фотосесијата за роденденот од али немам време да порачам
Каде да најдам убаво комплетче со најмало бројче, со намена да го дотерам бебето од болница кога ќе искачаме? Нешто слично на ова барам: Ова е од George, ама препродавачиве преку Фб го зајдоа со цениве... Сакам нешто шаренко, да не е фустанче и да е со долги ракави и ногавици.
еи супер фала ти , ќе ја исконтактирам .. Ја имав видено низ фб ама сега ич не ми текна а забораив , ама стварно добри раб праве и една од овде имаше исто нарачано и за неа и за бебче исто многу добро изгледаа , за пофалба е кумица твоја .. Ја препорачувам пред време
Kaj mozam da najdam crveni ubavi baletanki za malo detence godinka a da prakaat I po kargo.Itno mi trebaat nikade vo mojot grad nema
@Arendelle едно такво елече јас имам најдено во Галериа Кауфхов, ама тоа лани. Годинава немам видено. Јас би ти предложила нешто вакво, ако ништо друго за наредно зимо. Од хм се, јас имам неколку видови, цела зима ја истеравме со нив. Таман крепат на градите, грбчето и вратот кога е поладно. Само ги облекував врз блузата пред да испаѓаме надвор. Ги има малку подебели и подолги и малку пократки и потенки. Првична цена 7-8 еу, сега по 2 се намалени.
Јас најдов во едно дуќанче кај што живеам. Барав исто во Вајкики и немаше. Не знам на друго место кај би можела да најдеш
@kukla21 ако сакаш утре ќе проверам тука во капитол и во локалниве, па ќе ти пишам да знаеш дали да тепаш пат до овде