Нема ни да функционира сајтот за нарачки, така ми кажаа. Последно кога купував во Сити Мол, баш прашав и кажаа дека нема онлајн.
Дали некаде онлајн имате видено убави меки ќебенца, да не се многу дебели како тие што се спакувани во кутии. Вака нешто ме бендиса ама солено ми е некако за ќебенце.
Zemav od loko croco so mece podarok. Ne e loso kebenceto. A imase i vo gencbebe.mk na insta a imaat i dukan tetovo.
Има некој плетенка од ситник порачувано? Тенка ли е? Убава ли е или нема врска со сликите на фб страната? Гледам последна објава во 2021..
Imase loco croco, caramellbabymk nesto vaka na instagram. Ako ste od sk mozete i niz bit pazar ubaj raboti ima. A i kaylas baby shop, imaat i dukan.
Од Tiny baby shop која има нарачано шпикозни, гледам има од Primark и George. Ме интересира која величина одговара на бебе 85цм, 12-18 или 18-24м ? Еднаш утнав со нив, беа помали.
А како сте задоволни во однос на квалитет на овие од Primark? Од George еднаш имам земено бодиња, не бев баш задоволна.
Primark знам е многу евтина продавница, што знам зависи како ќе ти се погоди. Не е wow ама неколку работи што ги имам дома се ок. Ги има облечено 1-2 пати само, ги немам перено повеќе пати за да кажам со сигурност дека се добри.
Имам роднини кои од Германија 4 пати годишно ни носат тон алишта од Примарк за детево и се покажале поквалитетни од Окаиди да речеме
Каде да барам онлајн убави божиќни комплетчиња? Од некст, џорџ не знам дали ќе стигнат, последниве пати зезаат со испорака овие што носат, многу доцнат.
Denicija online на Инстаграм, гледам нудат на H&M облека, баш видов имаше фустанче и тренерчиња новогодишни истиот дезен. Само немам искуство со нив, не знам на кој принцип функционираат.