Zenski, gledam cucli sisinja, sakav na Tomee Tipee setot za novorodence, se isplati, 4 sisinja i cucli, ama vo Bebe supermarket e potrosen. Kaj da baram. Ili da zemam edno sisence Avent anticolic za pocetok, ne ni znam kako ke ide doenje molzenje itn.
Од каде да нарачам бањарка со извезено име? За моето нарачува од некоја страна на Инстаграм но не можам да ја најдам сега.
Јас во Тила го видов скафандерот што го марачав од Мапет уште летото. Види таму. Буквално истиот, само друго име стоеше како фирма.
Јас земав едно шише за почеток, баш дека не знам како ќе биде, да не биде без ич, па ако треба ќе докупам, бар сега е лесно, има аптеки на секој чекор, а и моловите работат секој ден
Во болница ќе ти кажат со која марка шише ги дохрануваат па ако му одговара на бебе иста ќе си нарачаш да му купат дури сте во болница. За старт апсолутно немаш потреба од цел сет шишиња. Едно што не знаеш како ќе биде со цицањето, друго што можеш да купиш во секое време и трето може баш тој сет да не го прифати скрос друг облик на цуцла од шише да сака. Почекај по потреба ќе си купиш
Не се лажи да трошиш пари за џабе Земи си едно шише за почеток,може нема да го прифати,а може и нема ни да ти треба. Ти препорачувам Авент натурал.
Дали има шанси некаде да најдам новогодишен комплет (панталони и блуза, шпикозни, пижами, фустанче, буквално било што), а да има бројчиња за бебе од година, дете од 2 години и дете од 5 години? Не мора буквално да се со дедо мраз, ама барем да потсетуваат на нова година. Наоѓам бројчиња за помалите за годинка и две, ама не ми се остава поголемото различно да е. Се собираме и имаме мерак сите да се исти ноќта за нова година или сабајлето и нормално плус фотосесии (спомени) да се прават
Ѕирни ги tiastore.mk на инстаграм. Или пиши им, може да имаат слични, ако не исти модели. За квалитет не знам уште, јас нарачав, ги чекам производите, стигаат за десетина дена.
sovrshena.mk на фејсбук имаат, ама најмалото е за 2 години. И син ми е година, ама има модели на пижами за 2 години што му се точни. Од овие немам нарачувано, не знам какви се Спојлер Next има многу фемили модели, буквално за секоја возраст, ама се чека многу за достава (преку некоја од страниве на инстаграм што нарачуваат за мк).
Лани во Стружанка имав купено шпикозни за бебе и пижамки за детенце со ист новогодишен дезен. И за возрасни имаше исти пижами. Сигурно и оваа година ќе има.