Дали некој го има купено скафандерот од зара да ми пиши за мислење дали вреди за парите и како е со величините, дали се поголеми или помали?
Здраво Каде да најдам кебе јорганче плико за бебе ама да е со патент? Ги гледав во Тила ама се со машна на врзување
Јас имав земено од памук пале со копчиња ама тие што се притискаат едно со друго, го препорачувам вакво е
Девојки каде да најдам проодувалки машки чизмички/чевли/патики бр.22? Онлајн на кеги и кк е се sold out, некоја друга страна или продавница која би имала такви модели?
Можеш да земеш патики со свивливи ѓонови, пред некој ден видов во спорт вижн и интерспорт. Со вакви ѓонови се баш за проодување така советуваат и ортопедите, имаш голем избор овие само како пример.
Тргамболина за во двор, освен во Интерспорт? Фала ти премногу! Јас го превртев интернетов два дена и не успеав да најдам. Наместо директно да си прашам овде
Nekoja online strana sto ima fildzani,tanjiri so paw patrol ? Vidov na fb ne ja lajknav,sega ne mozam da ja najdam?
Од Просветно дело јас и порачав на мојата ќерка. Од овој тип/бренд https://www.prosvetnodelo.com.mk/Product.aspx?IdRoot=1&IdLanguage=1&IdProduct=10034