Прескапо е. Подобро земи му од пики 650денари е подлога со закачени тропалки и огледалце и со ноџињата да удира и да му свири пианото. Јас со првото имав вакво што ти кажувам го уби од играње, сега купив ново и бебе од 2 месеци си игра гледа да ги фати играчките
Благодарам на мислењето Го гледав и пианото но мислев да не му е малечко, околу 70цм беше мислам? Бебе е 6 месеци, одма ќе го надрасне ако е таа димензија
Да го надраснуваат толку е подлогата 70 сантими, ама пианото се трга па така можеш ќебе да му ставиш под него и да ги игра тропалките, секако после 6 месеци ќе седи па ќе седи и ќе си ги тропка, а пианото дека се вади ќе си го стиска и ќе му светка ќе му биде интересно. Искрено јас не му земав ваков шатор зошто ми се нестабилни ако малце ги помрдне стаповите што го држат се изместува цел шатор.
Не знаев дека се вади пианото, а да тропалките можат така да се искористат, во право си. Баш ќе разгледам во пики, фала ти!
Мислам дека пијано ќе му биде мало, на таа воздраст. За моите користев подлога со 2 обрачи на неа, но на 6 месечна возраст мислам дека досадна им беше веќе и ја тргнав од употреба. На таа возраст многу играа на подлога, со шушкави делови на неа, со прикачено огледало и разни текстури.
Не можам да ја најдам на страната на локо кроко, да не е распродадена. На неколку места шо ја видов секаде со различна цена и појма немам од каде да нарачам
Да, јас нарачав. Убави дезени имаа и беа многу фини, ми сликаа и брзо ми стигна, ама подлогата што ми ја пратија беше со слаб квалитет за жал... Уште првите три дена партал се направи со дупки и вдлабнатини од дрвени играчки (кутии со активности). И многу е потенка. Падна еднаш наназад, зајде од плачење.. Подлогите од нама и од локо кроко се топ! Стварно штета многу ми се свиѓаше дезенчето. Спојлер
Пиши им ако не можеш да појдеш, јас директно појдов. Види ја и оваа од енци менци, на попуст е https://www.encimenci.com.mk/podlog...Xv2J83610F877Y3sSPZyH6bnKCMP7&mibextid=xfxF2i Преубав е дезенот, мене тие шо ми ги сликаа беа очобол
На таа од Нама сопругот со столица на неа има седено и воопшто не се направи ни вдлабнатина. А маж од од 80+кг и нели столицата. Јас сум презадоволна.
Еј и оваа од Енци Менци е убава Мене овие ми ги пратија и сите ми се свиѓаа. И на синко му се свиѓаше, кога му ја сменив одеше од сликичка до сликичка и ги гледаше, ги допираше.. штета навистина. Една недела ја користевме и ја тргнав. Спојлер
Таа од нама првата што ја имав купено на мачките мои им требаа 6 месеци да ја уништат, што е успех, ми ги надмина очекувањата Таа од локо кроко е некој цм поголемка а може и некој милиметар подебелка. Супер се подлогиве маста им ја извадивме и за дома и за шетање. Едит: сега ме потсети дека таа од Нама исто беше нагмечена на едно место од ограда и мислев така ќе остане. Нареден ден гледам нема нагмечување, си се вратила во нормала.
Ова ни е од Лотус М. Пре убави мелодии и white noise, интересно и светка, менува бои. Мојава ја обожава жирафкава.