Најискористена работа ми беше. За пазарување за шетање особено во количка кога му здосадуваше на малиот топ работа.
Од 0+ е мислам дека пишуваше од 2+ дека може напред да се носи. Јас првото од 2 месеци нанапред го носев зошто главата си ја држеше пушка права. Еве сега и бебево 2 месеци е си ја држи главата право и на носам нанапред.
Има едно копченце за lullaby и white noise..таму повеќето се како звуци од природа, вода, птици, нема баш звук на фен..има на youtybe видео heavy rain and hair dryer, комбинацијава од звуци е топ. Мојава така заспива, со видеово. Можеш тоа да го пушташ додека си одбереш некоја играчка.
Nie so fen i ventilator zvuk zaspivame preku den, ako nema zirafava toa ne mi vrsi rab. Imam edno drugo mece so takvi melodii ama mi treba bas white noise kako fen, ventilator, suskanje i slicno.
https://play.google.com/store/apps/details?id=relax.sleep.relaxation.sleepingsounds Цела прва година со ова поминавме, најмногу користев баш white noise, fan и vacuum cleaner.
Da prasam, ova zirafafa Sofi nesto rok na traenje ima li? Deka od kaucuk neli neznam sto. Imam od golemiot ne ja sakase ic, ne ja igrase, ne ja grzese nisto ko nova si e. Sedi edno pet sest godini taka moze. Sakam da mu ja dadam na bebevo da vidam dali ke ja saka, pred da kupam nova, sekako ke ja izmijam.
Kids.fw , georgekids.mk2. Od vtorive ne sum zadovolna, me izvisija za edna naracka, fustance za rodenden Prvite imam naracano nekolku pati dodeka da otvorat vo Pristina nekst i se ok, isporacuvaat na vreme.