Каде да најдам бели платнени патичиња (број 21)? Артурс и Кеги нема. Не мора да се старки, ама да се платнени.
Да ми предложите од каде имате нарачано електрична турпија за ноктињата ? Онлине или од продавница купено сеедно да врши работа
Јас нарачав од shopey.mk за 450 денари. Читав по групи на фб дека добра била. Јас немам појма каква е зашто уште се немам породено
Супер се, ти благодарам ептен. Се утепав од барање. Сакам да ги цртаме за роденден и веќе изгубив надеж
Каде да најдам играчки со маче? Маче играчка, плишано(ама убаво изработено), игра со мачиња, облека со маче.. значи играчки/подароци со симбол маче? Прибор за јадење и сл? Многу сака мачиња девојчето(5г) и било што со маче интересно за девојче доаѓа во предвид П.С Каде да најдам балетанки, кондурчиња бели 30ка, да не се нешто прескапи, како за една пригода?
Колев и колев имаш ефтини беа за балетанки зборам, а за мачиња сигурно играчка има во џамбо за игри со мачиња андреј компани да ѕирнеш.
Каде кај нас се продаваат алишта од primark? Добивме на поклон и ми се допаѓаат, а знам дека не биле во странство