Сте виделе некаде обични црни памучни панталони/тренерчиња, број 80, во Скопје, по можност Сити Мол? Ни треба за 1 април.
Дали знаете некоја златара во Скопје што работи во недела, а ставаат обетки на дечиња? Има по моловиве? Би сакала во недела да ѝ ги дупнеме ушите на ќеркичката, демек нели Благовец
Можеш во Ист Гејт, мислам внатре часовници и некој накит продаваа, дали Ми тајм беше везе немам, ама свртете круг, има голема табла дека ставаат менѓушки на дечиња. Само како инфо видов и искоментирав дека све им текнува на луѓево, ми доаѓа дека беше карши Фешн груп. Инаку Чаршија верувам дека работат. ГТЦ не би работеле.
Јас барав и не најдов. Нарачавме душек од 7цм, ем помекичко му е во игралната, ем може да си се дофати горе и да се исправи.
Јас им пишав на Адор голд , само во Дајмонд ќе работат во недела , значи Чаршија и Гтц не , иако е Благовец
Каде да побарам тексас јакна бе.92 или 98 освен Зара? Ми треба за утре ако знаете сигурно место за да не акам, ако не , ќе морам да дадам 1590 во Зара
Ај хелп мајки, што да купам за две девојченца, едното 5г. другото 1г? Од странство се и патуваат со авион, сакам да е нешто интересно, едукативно, само да не е облека. Ограничена сум поради авионот нели, зошто големи работи нема да можар да носат. Хелп?
Толку се и по страниве... Јас од Ваикики купив есента, имаше и мали броеви ама исто 1500ден Едино низ маалски продавници за детска облека да видиш. Јави се и прашај си, зошто да акаш...
Незнам каде да барам ... Дека све од моловите им зимам , а таму само зара имаше. ама ако се толку секаде да и го земам тоа од зара. Незнам колку ќе го носи дека е мала, ама па ни одговара на комбинацијата