Неколку дена барав во детски продавници и продавници за accessories, ама не најдов. Им благодарам на Chery и Mandela за препораките, ги разгледав и на volsebna.bajka и на ktn.mini и стварно има убав избор и ок цени. Денес ќе нарачам
А што е разлика? Проток, големина? И дали знаеш која големина се тие што одат заедно со шишето? Фала ти
Големината е иста, разликата е во протокот. М е на моето шише, не ми е употребено ниеднаш, така го купив и не знам дали е тоа случај со сите но можеш да провериш, на самата цуцла има ознака, еве во прилог слика
Дали некој видел вакво да се продава? https://www.instagram.com/reel/C6IvUiJtv3O/?igsh=MWNqdXZ2amZja3p5NQ==
Во транспортер не треба да се става ништо што не оди со самиот транспортер, освен можеби навлака. На какво перниче мислиш?
Tранспортерите ми се дадени,претходно користени,со нив имало и друг дел,така подебел дел,мек,за кога е помало бебе да се користи,ама жената што ми ги даде не знае каде и' се. Па сакам да најдам дали има посебно некаде Гледав во тополино има,енци менци....
Дали има и каде може да најдам нешто за постилање во транспортерот ? Јас му ставам тетра пелена ама целата му се собира
Да, да, те сфатив, но посебно такви делови не сум видела некаде да има да се купи. Од каде е купен транспортерот? Да видиш да прашаш таму каде што продаваат од таа фирма дали можеби може да се нарача посебно таков дел. Јас ставам тетра под универзална навлака за транспортер. Може и ништо да не ставаш, но јас морам бидејќи материјалот е за никаде и ја поти, а вака е подобро.