Женски фала ви за советите за моите побарувања, сите до една ми помогнавте ( не можев да се снајдам сакав да пишам, а ги нема мислењата па видов префрлени се во друга тема ) И имавте право во врска со Ваикики Рамстор ( па и во другите молови) џабе патот ми беше тогаш, сѐ некако растурено, претурено, нема ништо .. ова беше пред недела и повеќе сега не знам може има и нешто ново. Туку сега друго ми треба Коцки пазл од оние за на под, ама некои поубави? Демек тие во Џамбо не биле нај нај, имало и поубави И каде има бодиња со апликации од фудбалски клубови? (Не знам зошто ама лани мислам додека уште бевме трудни те прочитав @eli25 тебе на таа тема ама не можам никако да најдам мислења можеби сум грешка ) @wannaBeMomma сандалките преубави, може да ми кажеш која цена се и каде ги има освен Џамбо?
Играчка даљинско??? Локо кроко џамбо анжи нема... абе еден куп играчки околу неа, таа по даљинско се тегне.
So cenive slabo stojam, ama znam 1000 i nesto bea. Navidum skapi ama posle uvidov deka vredat za sekoj denar. Vo city mall ima, mislam i po nekoi prodavnici ama ic ne mi teknuva
Сите деца исто И ние купивме играчка даљинско па џабе беше, вистинско сакаше. Се сети маж ми па му купи едно за 200 ден од пазар. Најискористена "играчка" од сите
Ако станува збор за класична лулашка со јаже за закачување, ние од либерта земавме 1600ден, ама седлото е баш и за мали бебиња па до поголемо дете (8месеци е моево) има појаси и напред оградица со пресек меѓу нозете како и кај сите лулашки од поново време. Инаку некој ми спомна по 800-1000ден имало на битпазар слични.
Каква лулашка Реин? Класична дрвена за врзување на дрво е околу 250 ден. во секое продавниче за играчки. Лани земавме и една платнена како лежалка за плажа од Џамбо, за 500-600ден. @Вереничка гумените сандалки ги има на Ипанема штандовите, буквално во секој трговски! Во Капитол, Рамстор, Зебра, Сити мол, Веро-Центар, Гтц (дуќанот на Кеги)...
Фала женска Го видов и јас, се мислев и мислев, но сепак не го земав зашто е со кратки ногавици. Бебево ќе биде мајско, ми е страв толку голо од болница да го вадам.
@Ano @kukla21 фала ви ептен Тоа розевкото од ХМ ѝ рекле на золва ми дека воопшто не ни стигнало во ни еден дуќан во Унгарија, џабе ја мачев. Сеа викендашки ќе ги расчепкам продавниците низ Рамстор и ако стигнам и во Капитол, сегде каде што има бебешка облека. Неам више ни снага за долго шетање, а ја ептен пребирлива
Имам исто вакво и многу е убаво, големо е и стабилно. Ама двајцава мои не можеа да го смислат, ко боцки внатре да имаше. Не знам зошто, дали дека затворени внатре. Ако идете во хотел прашај си дали даваат екстра креветче. Во некој нудат. Мене лани ми дадоа, исто вакво. И во Берово бевме во приватен смештај и таму газдата ми понуди исто вакво. Ама џабе малово уште кога го спуштав внатре врескаше, не па да седи, па спиеше со мене.
Колку сегде поседува, толку и тука Се вртка низ неа, наредени се играчки па им се радува, бидејќи се врти кога треба да го подоставам таму седи, денски некогаш во него го спуштам да спие, во дневна ми стои.. Не се буни дека е во затворен простор, испозакачени играчиња висат па дури и интересно му е
I so tviti i rozevkite mi se preubavi. I sesir i kapce i sve Samo u zara kako alva se prodava tesko da nacekas :/