Нарачај си од тревор шоп мк. Имаат доста јас 2 нарачав исто е како ти што имаш постирано. Ако си од Ск ќе ти стигне одма нареден ден. Или ако користиш виолета пелени даваат лебед ама ако не ти е хитно за да почекаш кпга ќе имаат акција.
Уште не е ама ќе донесат, секоја година има. ама овие во споредба со лебедот се по практични и помали во обем за кај нозете се супер и за побуцкасти бебиња
Каде може да најдам купаќи и капче со спф ? Бев во ваикики во Капитол и Сити мол немаше ... Или онлине од негде да се порача.
Denicija.online на инста 35еур комплет со капа, 25еур само костим, од h&m носат. De facto по 700ден се костимчињата од 12мес нагоре, во diamond купив вчера, во џевахир не влегов сигурно има и таму. Банз забегаа со цените.. комплет 3600 доаѓа
Не знам, јас скоро онлајн нарачував но имаш опција после бирање соодветна големина да провериш достапност во продавница.
Овде видов https://www.instagram.com/reel/C8J1Pzgs85G/?igsh=cXVnczhsMWU1MWE0 Не знам која е цената, инаку јас лично купив од андреј компани