Sega gi vidov i se pokajav. Bar da si pocekav uste nekoj den Zs be ne mu kupuvas na batkoto od tamu, mnogu ubavi raboti ima
Не знам што да ти кажам, никако да се одлучам за нивните дезени и кроеви, а и најчесто е расфрлано и полно Приштинари па нерва ме фаќа. Поради иста причина и Вајкики не го шпартам. Најгоре во Молот е најубаво полу празно секогаш во сите продавници, па на раат да прегледаш, средено се под конец
Тие целосните розе купаќи ги имаше само еден пар. Не видов број. Капите ги имаше Пс. Бројчиеата беа најмало од 6-12
Квалитетна фротирска бебешка бањарка? Неам сила веќе да шетам, па ќе пратам друг ако треба да ми купи. Со овие има некој искуство?
Од икеа се моите и мн.ми се погодени. Сега купував за девојче од стружанка, убава беше 750 ден и баш долга. Имам една и од анжи ама искрено ништо посебно. Зирни и ваикики.
Јас имам од стружанка од тие српските и од џамбо. Таа од џамбо за почеток беше супер, ама многу е малечка. Оваа другава е одлична, само дебела прилично. Гледав и во ваикики и сега сум на ум да обновам, ама незнам какви се ќе споделам искуство дополнително. Овие од картерс ако добро се сеќавам не се 100% памук. Барем тие што јас ги гледав не беа.
Никако да ме однесе патот натаму, а сакам да направам еден шопинг за синко. Верувам дека и бањарките како и се останатао е супер.
Јас последно наменски за чорапи одев успат е и најчесто е гунгула за со кола. Последно бев сабајле пред 9 дур живо пиле немаше
Јас имам добиено вакви 2 на поклон, супер се, мекани, упиваат, можеш и преку странава да ги нарачаш со бесплатна достава се.. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1571180176322587&id=898622836911661 Инаку потврдувам и јас за бањарките на Карамел, супер се и тие. Имам и од Енци убави се и тие