Мене мала пажња ми печатеа, можеш во било која печатница за маици да прашаш (мала маичка сигурно ќе треба да однесеш ти)
Подлога од нама имавме нарачано и е супер искористена, има од истите и локо кроко и поефтини се мислам.
Кај мене многу искоростено и тоа и тоа. Подлога ја носам секаде на викендица, одмор, тераса.. игралната со ограда ни е во форма на шестоаголник многу ја користев додека да почне да лази сега стои со отворена врата некогаш му текнува да влезе, но поретко.
Од каде купивте постелнини? По сајтовите гледам од 1800 ден. па нагоре. Нема ли некаде со покултурна цена?
https://www.facebook.com/share/WqEhFu4rxJQFuwCh/?mibextid=qi2Omg Види тука, мислам попристапни се цените. Со оградица секако се над 1600. Или евентуално и Стружанка да отидеш. Јас земав од Babybi, ама таму цел комплет со се оградица е 3000ден.
Купи свекрвата постелнина со ограда и се што оди комплет од женско катче ама сакам да земам барем уште една, две да имам за менување.
Овие Sleep&Dream мн убаво изгледаат. Баш @angel4444 порача, нека каже искуство. И јас уште една планирам од таму, особено кебенцата многу ми се допаѓаат дека би ги користела зима, лето (топло е кај нас по цела год дома, на Железарско парно, јоргани не користиме). Мислам рече 1450 дека комплет земала, ама нека ти каже точно што има во комплетот..
Јас би ти рекла чаршавче со ластик да си земеш уште 1-2 и зависи колку ви е топло дома јас го ставав во вреќичка зимото така спиеше, сега спие по боди и му префрлам тетра. Тие се убави комплетите и јас имам 2 ама ич не ми се искористени. Колку за украс стојат, сега му имам ставено на едната страна по должина страница пошо се мава во креветчето.
Од памук пале имам земено пред 3 и пол години, не е мрдната, а цел комплет за помалку од 1000 ден го зедов (долен, горен чаршав и две навлаки за перниче).
Купив детски материјали за постелнини од бит-пазар и мајка ми ми скрои и пораби чаршави за 1000 денари сошив 6 чаршави и 6 навлаки за перници ...
Ми стигнаа и се преквалитетни и преслатки Мене конкретно ми требаше прекривка пиќе, чаршав со ластик, перниче и навлака за перничето. Баш со мајка ми ги гледавме вчера и стварно се екстра..Плус жената ми испрати над 30 дизајни за избор
Од искуство долни чаршафи со ластик плус водоотпорни користам најмногу. Цела постелнина во година и пол не сум искористила. Навлаки за перниче, тек сега веќе бара/сака, па ставаме. На почеток е без перница. Јорган, кај нас е топло плус никако не ми идеше беше од две кила да го завиткам со јорган, да се изгуби, угуши во јорганот. Година и пол, сеуште не сум употребила. На почеток користевме бебешки ќебенца, потоа вреќа за спиење. Оградица и тоа на едната страна ставив тек околу роденденот, кога почна повеќе да се врти низ креветче и исправа.
Dokolku nekoj slavi rodenden a mu se potrebni brojot 2 od stiropor za polnejne so baloni i figura sladoled neka me kontaktira prodavam
Да провериш во Неф-Неф кај Беко. Јас земав од таму за бебешко креветче 870 ден., не знам дали има за спална
Somniashop. Околу 150 ден беше за бебшко креветче, и за спална има 180×200 околу 350ден не се сеќавам. Мене не ми одговараше пошо нашата е поголема.