Каде да најдам штитници за прозор во кола? Ама низ Ск некаде да не чекам достава, нема да стигнат до среда. И да не се бубрег скапи
Зависи какви. Локо кроко и car box имаат како чорапи на прозор штосе навлекуваат. Во бебе центар и џамбо имаш како ролетни и со апликација тие што одат по 2 во пар.
Женски каде да најдам украсни рачки за фиоки? Пример срценце да се или мече? Сакам за фиокарот што ќе го спремаме рачките да се така некој дрвени интересни. Гледав во ЗараХоме ама нема такво нешто.
Мајки ми треба многу помош од вас Каде би можела да најдам ваков комплет? Имате ли видено некаде? Во muppet веќе не го носат..
Каде да најдам убава бебешка торба? Не сакам некоја ко куфер што ќе е, така ранче стил. А да не е прескапа.
Мила јас ја имам оваа https://www.wenice.mk/Product/ProductDetails?productId=A43148 Многу собира ама е малце гломазна кога е полна, мада јас секогаш ја ставам доле во количката па нема мака. И kikkaboo имаат сличен стил
Бараме фустанче за крштевка. Да биде на пола ниту too sparcle ниту too casual. Да можам пак да го облечам, пошо претпоставувам кума ќе донесе нешто подотерливо. Muppet, wence, zara, lc waikiki, h&m посетени.