Од Зара има и 50 и 56, плус има онлајн. Окаиди и од таму сум купувала мали вечичини за новороденче иако од таму се помали пр 52, 58 така мислам им одеа бројчињата, исто имаш онлајн.
Картерс. Имаш за новороденче и од 0-3. Мали се и тие и тие. Најдобар квалитет дефинитивно. Пиши им на Софиленд на фб, многу се љубезни.
Јас имам купувано и на прерамки и на кратки, на долги ми се неискористени искрено, сега набрзинка направив скриншот за да ти пратам, разгледај на страната има сигурно.
Zeni Sto da zemam za povojnica-drugarka treba da rodi bebence.Pa da odnesam poklon oti sme od razlicni gradovi?
Бејби џим, алишта, кебенце, играчка, игрална, сет за хигиена (веледа, мустела, еуцерин), некој персонализиран подарок имам нарачувано од рабптилница булка мидлам беше - преубави работи, постелнина за креветче, прибор за јадење, во Зара хоум делот има преубави работи исто - зајачиња играчки, пробори, пешкири и постелнини и сл…
Девојки дали знаете каде можам да најдам чаршафи со ластик за next to me креветче? Димензијата на креветчето е 97х70см, а на душекот е нешто помала. Фала ви!
Вие што сте нарачале игрални од Пики од Струмица, како сте ги добиле воопшто? Не креваат на телефон со денови, на вибер не враќаат.