Фала на препораките Ќе видам каде највеќе ќе ме носи пат, ама Ваикики отпаѓа, некако тенок им е фротирот. А криво ми е за тоа Карамел што не отидов на време да видам што има, додека одев со автобуси на работа секој ден бев на битпазар. Сега незнам дали ќе може со кола таму да се припари
@Kitten за бањарка види ги овие во Хело бејби во Бисер,а и ние уште ја користиме за бришење таа што ја купив пред да се породам од Стружанка српската,многу убав и квалитетен фротир. За комплетче да видеш и во Венис на мамино мене ми се допаѓаат исто и Картерс ако ти се дават повеќе пари
И Хелоу бејби и Картерс се во план за неделава Две бањарчиња имам од претходно, ама дека многу користени сакам уште едно да земам, помеко. Во Венис мислиш на тие во кутија комплетите? Бев минатава недела ама освен тие во кутија (за кои не ми се даваат пари пошто буквално имам све!) немаат посебни комплетчиња од боди и пантолончиња со најмало бројче.
Јас имам купено од Ситимол, Bebe Home, има обични и шаренки.. мојов е 750мл и држи доста време, едно 4,5 часа жешка ја држи водата
1300 некаде беше шарениот, а овој што го земав јас беше 800 некаде. Искрена беше продавачката и ми кажа дека шарениот можел да се уништи, изљупи... а и за во торба ми е само, вади стави вода за млеко и назад во торба.. + за шареното не ми се плаќаше
Lani gledav na plaza decinja so banjarki kako ponco so kaculka, so interesni shari, super mi se vidoa, da ne znaete kade mozam da najdam?
Има во Џамбо, прееска ги видов ама тоа фротирот не баш ме бендиса многу тенок, а и шарите многу со јаки бои па се мислам дека ќе пушта.. Мајка ми кажа има во Бисер, дали во Хелоу бејби или во друго продавниче не знам (она таму влага па затоа го спомнав). Јас во Енци видов 2.000ден беа, Стружанка исто битребало да има, Тач носат пешкири за на плажа па може да се провери, а да и Елва имаш, шаренки и тие ама далеку поубав фротир од Џамбо и подебел, за друго место не знам
Мене ба баш тоа ме бендисува дека се тенки. Јас имам пешкири од пред 4 години и немаат мрднато боите. За на плажа јас па ич не дакам дебели пешкири. А за бисер ќе проверам во хелоу бејби или во другите дуќанчиња во редот па ќе известам
Ова ептен лито ми стоеше и од фротирон што не упива ич, не знам нека се провери подобро, јас само ги фатив и одминав не ни сум во план такво да купувам за оваа година, Твити е моево
@Ano @emkaemka fala vi devojki, vikendov ili naredniot ako odam za Sk ke proveram obavezno. I jas smetam deka za na plaza poubavo potenok peshkir za da se sushi pobrzo, ama znam i Emka na sto misli, ima edni ne vpivaat ic, od nekolku kapki se cedi voda.
Kade kupuvate ubavi pamucni obleki... kade se naogja pamuk pale vo lisice? Zadovolni ste od prodavnicata?
Зградата на адора, каде што е салонот на горење. Не е снабдена како таа во беверли, ама гледам ја полнат се повеќе и повеќе. Држат производи претежно од македонски производители. Единствено што не ми се допаѓа е што нема многу изложено, туку треба да побараш што ти треба, па те услужуваат. Ама жените што работат се многу фини па се што треба ќе приложат