Скроз иста ваква (мислам и црвена) имаше во Пепко Врање. Јас мислев дека е она за сапуница што прави, ко видов дека е ваква ја баталив, уште тоа ми фали низ соба .
Најде хулахопчиња ли? Барам и јас да и купам, мислам дека на татко и зимурлива малава. Плаче од ладно се тресе ни минута не трпи.
Во Автокоманда си купив. Од бутикот што е до цвеќарата (кај што има и за возрасни облека). 0 се, мн убави и еластични широки кај стомаче. Купив и од Синсаи, ама потесни ми се гледаат, ги немаме тие облечено.
Е тоа, широки кај стомачето Колку пати поминувам од таму а никако да видам што има во продавничките. Фала ти
Во Стружанка или Ситник да провериш. Во Синсеј имаше скоро со ластик, пакување од два, ама малку помал калап, за потенко душече. Во Зара Хоме има убави, со или без ластик.
Да. Во H&M најдов малецки. Два пара 560 ден. Убаво се тегнат и горниот дел ми се свиѓа , што не е тесен.
Јас земав од Chicco, два се комплет една мека четка со влакненца и еден тврд чешел. Ми се најде тврдиот за темениците кои му излегоа на глава. Ко вошки да чешлам дека има голема коса
Убава дебела машка јакна? За 9- 12 месеци или 1 број поголема Во спортскиве не гледам Зара ги немаат тие веќе убавите т.е многу поголеми само