Да ти кажам, додека лежев на гак на патолошка, излегов надвор со цимерката да не фати воздух. Во тој момент, искачаа со бебе во раце, бабата и тоа го изнесе, свекрвата на женичкава што се имаше породено… она и мажот напред, со бебето во раце, а мајкава.. 10 м позади нив одвај одеше со другото детенце, постарото. Очигледно и тоа има.
Боже, колку небезбедно, ама ги сфаќам и медицинските лица сигурно им е преку глава да се расправаат особено со браќата. Ама важно свекрвата да го изнесе
Така да ми направи маж ми, коа ќе ги манам од позади со по еден камен него и мајка му. Бог да чува. Уште ли толку затуцани има луѓе аман... Кај на раце во свекрвата, па и кој ја рецка снаата ццц
Женски малку глупо прашање, какво перниче се користи кога ќе се родат? Или не спие на перниче? Да знам дали да барам некое дополнително.
Гледам се продаваат некои со вдлабнатина на средината, ама јас како што знам на почеток не се става перничка…
Нема глупи прашања. Перница не се користи се додека не изрази желба самото. Мојот е скоро 2 години, уште спие на рамно. Во креветче само чаршав и вреќичка за спиење. Ништо друго
Од каде купувате цакани фустнчиња, а да не се како за мала тетка? Окаиди, Зара, Хм се ми е превртено.