И јас барав ама нема за жал, а баш ќе ми се најдеше да разгледам за да порачам да ми земат некои работи дека со лежење сум.. Инаку Зара онлајн видов има обични бели бодиња на прерамки со преклоп мислам беа.
Нема online ни за разгледување Ти можеш да видиш online што има во Грција на странава, па со сликички да бараш низ наши продавници. East gate нема најограничени со бебешки работи според мене, стуркано, ништо не наоѓам. Diamond кога ќе донесат нова тура има баш избор за бебенца, ама брзо се троши, исто и city mall кога ќе донесат има броеви и за некој ден се троши, ама не носат се, на пример од еден модел што има 4 бои, носат само една боја кај нас, не знам зошто толку ограничено
Ne pleteno vakvo, tuku obicen pamucen materijal so vakvi nogavici i rakavi na preklop ima vo Triteks vo City mall. Ako na toa mislis.
По старо што ми кажувале викаат кој ќего изнесе детето од болница,ќе заличува и ќе повлече на него.Му реков на маж ми едното ти едното јас,недавам никој друг даги чепне
Незнам стварно колку е вистина,јас нени знаев за тоа.Ама на братми кога се роди поголемиот син јас бев со нив и на раце во транспортер јас по скали го симнав и детево кој и даго види го потсеќа на мене.Одпосле ми кажаа за тоа
Дали некој има искуство со оваа страна, уствари за турпијава од овде? Или некоја проверена страна за да нарачам иста ваква турпија