Не знам каков буџет имаш за чаршавчиња за креветче, јас земав сега 2 за 1000 денари на ластик 60х120+20цм 100% органски памук од fancy baby на инстаграм. Убави се многу и боја и материјал.
78 x 35 со веќе пресметан цм плус хаха. Ама сега со тетрава ме предомислуваш можам и со тоа значи да поминам, ама и душечето само си има навлака бела..
Да и тоа преубаво стои со шаренки тетри... поголема е твојата корпа. Корпата до кај 5,6м се користи. Мада еве ние престанавме да ја користиме... ја ставам во обичниот дел за да има поубав видик (помирна е тука), а башка кнап и е веќе (за 4 дена 3м ќе прави)
Каде да најдам јорганче за бебе, најобично бело и да не е по можност 1500 ден, зошто секаде се толку скапи?
Во ситник гтц, 500 ден ми се чини беше. Пиши им во порака на фб или инстаграм дали имаат достапно и за цена. Јас пред 2 год купив по таа цена.
Ве молам помош. Неможам никаде да најдам, и нарачав ова од моебебе.мк 9м и мало и е ептен на ќерками ццц а препреубаво е .. Значи неможам никако да и погодам, ептен е голема ко да е 6-9м а 4м е само
Online vidi kaj tie sto nisat od hm na insta. Imase sega skoro gledav. Me potseti na mene so prvoto. Imase 3 meseci jas mu zedov za 9 i mu bese knap o mnogu se nervirav. A sega za vtorovo nemozam da go najdam kaj mi e staveno … golemiot mi porasna jas do den denes mu nemam pogodeno brojka od prva. Samo zemam vrakjam plakjam neznam
Она белото скафандерче, мекано што е цело , е да се препотиш додека облечеш бебе. Дека е со постава од внатре, абе ми се темни кога и го облакам. Истото го имаме, едвај чекам да го баталам и да и го облакам шушкавиот што има убави отвори за облакање .