Леле и јас зедов такво мекичко од H&M, скоро исто е... Внатре си има памучна постава. Белким нема да е тешко за облекување
Па како да ти кажам Оние со два патенти што се, се малце полесни за облакање. Ама таа поставата зеза работа
Da jas koristam gumena podloga za presoblekuvanje...se slucuva da se pomocka, pokaka barem taa se cisti
Епа добро, купив водоотпорни, ама не се гумирани, ќе земам и таква тогаш. Меркам едни, ама си велам дали се навистина користат. Ти благодарам
Јас купив од локо кроко подлога за пресоблекување и сум многу задоволна како гумирана мушамка е се преклопува си ја бришам ми се случило да се покака, помочка си ја бришам поминувам после со алкохол и чиста е
Овие седиштава за во кола од 0-36 што се, дали се користат и како транспортери? Или јас грешка ја разбрав продавачката?
Неможе да се користи 0-36 како транспортер. Тоа е веќе само седиште... Транспортерот е обично до кај 6м и се користи и како седиште.. ама не е до 36. Ако е поситно бебче може и 6+ месеци да го собира.
Зборот ми беше дали можат на пример бебиња да се изнесат во тоа од болница? Дали имаат рачки? Или тие од 0-36 се само за во кола, каде бебе од 0+ може да седи, ама самп во кола?
Мила не. Транспортер е едно седиште е друго. Транспортерот може да го користиш и како седиште и на количка да го поставиш и со тој мора да го извадиш бебе од болница. Транспортерот во принцип е до 6тиот месец. Седиштето за кола од 0-36 е фиксно врзано во кола. Тоа не се вади. Некои се 360 некои не. Но без разлика, немаат рачки туку како се извишува бебето така се вадат посебни перничиња за да може да се прилагоди на бебето. И тој го користиш до 3-4 години. Може да се користи и како за новороденче да не го носиш транспортерот во кола. Но седиштето е само за во кола нема функција за надвор
Ваљда мислела дека може новородено бебе да го возиш во такво седиште наместо транспортер. Имаат перничиња додатни за бебе и се навалуваат за да бебе биде легнато во иста положба како во транспортер, ама не се вадат од кола за да го носиш бебето во него. Јас имам такво седиште, ама пак транспортерот од количката го користев до 6мес, попрактично е.
Само во кола седиштето 0-36. За од болница можеш во количка со корпа ако несакаш да купуваш гранспортер