Буцко е, во транспортерот не само што не го собираше веќе туку и ми го изместуваше на секое возење. Ако е свиткано, големо му е, ќе го оставиш перничето одоздола. Седиштето ми е од ќерката пред 5 год, нејзе на 7 месеца и го ставив, имаше 6ипол кила и имаше едно перниче под неа. Синот сега го сменив во седиштето на скоро 8нес и преку 9 кила, без никаков додаток и во ред си е. Само седиштето не е исправено како стол, туку легнато како транспортер. На сликата е седиштето што го имам, во оваа положба моментално го возам малиот, без тоа црвеното перниче внатре.
Со делови за од 0 месеци е , ама ми беше свиткана. Утре 2 месеци прави и накај 6 кг идеме скоро.Буцкаста е и она. Са ставам јас перничка ли некоја?
Никаде не можам да го најдам frosch baby сјајот за шишиња што е. Проверив во две ДМ и рамстор го нема. Го имате некаде видено или тргнат е од продажба?
Нема во зегин исто така, провери во веро, кај мене ни во веро го немаше прееска, цела недела барам и јас
Добар е? Дали го имаш пробано? Мене ми е прикрај фрош,а го видов овај во Стокомак,се мислам да сменам,поефтина варијанта разбираш.
Многу е течен некако, а инаку океј пени. Само поима немам колку го купив Јас слабо трошам, па не ми прави разлика...
Женски, имам земено дозерка на бејбилов, онаа три што има како шише што се склопува. Можам во стерилизатор да ја ставам? Ќе си ја поминам јас секако со сјај на фрош, ама мислев плус во стерилизатор да ја поминам.
Баш за истото прашање отворив тука. Сакав од Зегин онлајн нарачка да правам, уште го нема. ДМ Велес и Штип нема, во маркети тука во Св.Николе го имаше скоро секогаш, ама сега не. Не знам други бебешки кои се, овој од почеток го користам. Ако не, тој од Стокомак како што предложиле.
Па да и јас го користам од сам старт и супер ми беше. И еве веќе две недели не можам нигде да го најдам
Majki, nekade vakvi hulahopcinja za 1god ili nesto slicno na ovaa boja niz skopjevo? Na mupped nema vekje.
Ако мислиш на овој, купен ми е денес од Тинекс. Јас спрејот за чистење играчки не можам никаде да го најдам