Во сите продавници за точаци има и такви точачиња. Или во оние за детска опрема (пример ЕнциМенци, Локо Кроко, Бубамара играчки).
Здраво девојки, ако може некоја од вас да ја замолам да ми набави колекција за бебе од алверде? Кај нас во Охрид ја нема, а сакам да ја користам неа за бебе. Ако некоја може нека ми пише пп да се договориме. Ви благодарам ПС. Каде ја има во Битола?
Женски дали знаете каде да најдам убаво бело шеширче за момата? И дали евентуално знаете дали има останато од шеширчињата што ги имаше во Ваикики и точно во кој мол? Ама бело или розевко. Одамна ги имаше не земав тогаш не бев сигурна за број, а баш беа убав памук и сега ништо слично не можам да најдам
Мами ми треба точак за роденден на внук ми ке праи 9години па не знам каков да купам, многу сака точак само ми звони по тел тето точак сакам Мамите со постари дечиња нека ми кажат каков Убав ден
Малку каснам знам ама има во Просветно дело и тоа 4-5. Зависи колку сакаш текст и каков материјал да биде. Ама секако се убави.
Оф тоа и беше проблем, имаше некои чудни броеви 45-50-52..нешто така не беа 3-6 6-9м итн затоа и не земав. Не знам кој број Едит: 7+ има малата, ако на тоа мислеше
Ооооо да, сега се сетив обем на главче. Е ајде де, ама секако и тогаш немаше да знам колку и е, иако кога ќе размислам така нешто е околу 40 и некое сантимче кога и мерела матичната Следна прилика
Заборавив да ти пишам, прееска проверив. Тука има останато само од жолткоти од 45 нагоре. Ова за оние како везенки што се. А имаше и некои други на розевко, ама не ми текна да видам, јас за овие си врзав во крпче зошто ме бендисуваа многу. Ај утре задутре ќе сликнам што има и ќе ти пратам.