Фала ти Нарачав од Дон Андон, 950 ден. Многу е убава и изненадувачки бебе денес најдолго сакаше на стомак, изгледа дека шарена.
Јас од Зегин го зедов ова, со Софи жирафата. Само на англиски, baby on board си пишува, скроз е исто.
Ви има ли нешто стигнато од тему? Видов демек имаат за Македонија достава сега, и маж ми нарача некои ситници па чека дали тоа ќе му стигнело за да знам дали јас да го злоупотребам скроз пред празници сега
Сте нарачувале ли од Тополино онлајн? Пред 4 дена пуштив нарачка, добив еден меил сами дека е примена нарачката и уште ништо
Јас пред повеќе месеци нарачав кенгур и подлога, исто само мејл за примена нарачка и за недела дена стигна
Здраво Ќе може да ми пратиш слика од подлогата? И јас сакам да земам да видиме дали со неа ќе седи на меше повеќе фала
Мајки, го имате ли видено ова средство на фрош во скоро време негде? Пребарав во дм капитол и сити мол, го нема, ни па во аптеки. Алтернативно, со што да ја исчистам собата на бебе и површините на пример подлогата за пресоблекување? Дали може со 70% алкохол и микрофибер крпа, земав крпи само за бебче нови неотпакувани.
Во веро провери, за дезинфекција можеш со алкохол, а за подлогата јас имам сунѓер ама врз таа ставам од тие пелените за пресоблекување на бекутан/бејбилов/слипи, не лежи бебе директ врз подлога.
Ти благодарам инаку земав и јас такви еднократни од дм, така ми е и мене план да ги ставам над подлогата да не ми лежи директно.
Убава играчка што се закачува на креветче за бебе, не знам како правилно се вика со убави укрси на неа може и музичка да е И каква столна ламба имате во собите за бебињата нешто со пригушено светло Не знам ни што барам ни пак каде
Нема нигде прашак за папоче Банеоцин мислам се викаше, викаат по аптекиве нема ни замена, што користите освен алкохол и хидроген