За бебе кое треба да се роди мај - почеток јуни какви бодиња да купам повеќе? Со кратки или долги? Јас само нарачувам по нешто, а појма немам што реално ке треба и ке се искористи
И такви и такви, како и да е тие по кратки можеш да ги облекуваш од доле а врз нив или шпихозни или блузичка по долги и слично. Не купувај премногу само мали бројчиња, зошто многу брзо ги одраснуваат. Јас земав за почеток пола 56ки пола 62ки, на сите што ќе носат поклони им реков од 68 па натака да купуваат
Ако ги користиш како што им е намена (испод нешто друго), апсолутно само кратки, а ако ги користиш како горен дел комбинирано со хеланчиња исто како за нас во мај може и долги, ама од јуни натаму кратки, освен ако не живеете негде на повисоките места, таму не знам какви се температурите.
Мене најискористени ми биле на прерамки. Долгите ракави некако ич не ги користевме и престанав да купувам. На прерамки или кратки и од горе секако ке има шпикозни или блуза било што и најмногу се искористуваат. Пс: во х&м има во делот 3 за 2 многу убав матријал, за 1000 денари некаде 5 бодиња излегуваат и сум презадоволна исто и од зара на прерамки тие мислам беа 3 за 600 или 650 денари.
Каде купувате новогодишни фустанчиња за фотосесија ни треба оние што се карирани црвено со бело и тегет ?