Кај да најдам некоја убава вреќичка за спиење, да е потенка зашто бебка е склетџика. И дали со ракави и ногавици е подобро? До сега со тенко памучно ќебенце се покриваме, ама веќе почнува да мрда доста.
Таква тенка јас од бебехоум на вибоо имам земено. За ногавички ти е мала, тоа откако ќе прооди. Вреќи секогаш сум земала без ракави, со ракави ко роботи ми се, посебно па ако е дебела.
Каде да најдам сталак и кадичка за него посебни да се , кадичката убаво да легнува на сталакот, некои што ги гледав се клати кадичката.
https://bebehome.mk/product/bebe-home-кадичка-со-држач-и-подлога-за-пресоб/ Јас ја имам и сум задоволна, може и одделно да се користи само како пресоблекувална и да се извади кадичката кога ќе попорасне. Јас дури и сега на 14м уште ја користам така одделно.
Fala mnogu , imam presoblekuvalna kupeno. Mi treba drzac i korito posebno sto odat ama koritoto da e stabilno koga kje se stavi na drzacot. Site sto gi vidov nekako se klatea.
Јас пробав кај нив во продавница држач и корито и мн се клатеше, прпдавачката пак ме убедуваше дека бебето со тежината ќе го направело стабилно. Јас мислам дека на секои држачи специфично корото одговара. Јас си купив од локо кроко корито со ногарки заедно во пакет
I tamu se klati drzacot so koritoto vcera bev. Moram da imam drzac poseben nemam kade da go stavam ako e od onie sto se spoeni otvoreni. Ova mi go nudea ama nemam prostor kade da go cuvam.