Ти одговорија на фб? Им пишав уште вчера ама не одговараат. Гледам има и тел оставено. Ти боца зема? Ако да, колку ја зема?
Ah, ne ne sum im pisala nisto samo gledav kaj mozhe da ima. Jas se poragam vo april pa planiravme da odime direkt vo prodavnicata da vidime. Ajde ako pomineme slednive dve nedeli kje ti pisham. Ako ne najdam ne se zamaram. Jas kupiv baloni od temu poso preevtini bea ni na kraj pamet deka tolku skapo e helium
Здраво, како сте задоволни со квалитетот на работите од Тила? гледам имаат убави работи за новороденче.. плус кебенца, прекривки.. дали им е убав памукот
Многу сум задоволна. Искрено за секој ден тренерчиња не ми се даваат толку пари, 600ден само за долни еднобојни тенки тренерчиња, ама сум купувала кошула, фустанче, јакна пролетна и зимска, сега земав бањарка. За подароци често купувам од таму. На ништо не сум нашла мана.
Zdravo Sofija, nie bevme do tamu imaat epten izbor. Najubavo da otidete na lice mesto. Inaku boca za 50 baloni e 3000 i neshto, za 100, 6000i neshto. Duvaat i baloni vo zavisnost od golemina pochnuvaat od 100 den pa nagore. Eve i brojche od toj tamu Amir 070 660 000. Pozdrav ☺️
Каде да најдам украси за торта ама да е нешто со мече и зелена боја? Ми треба такво бидејќи декорацијата е таква па сакам и тортата да се усогласува ама не ми се дава мн пари за торта само заради фондан и фигури. Најдов нешто на тему ама распродадено е, вака нешто:
Јас сум купувала мали пластични фигури од Андреј компани и само редам врз обична еднобојна торта со шлаг. Не мора конкретно украс за торта да бараш.
Ne. Sakam lifevac da zemam ama nema kaj nas nikakvo voopsto. Barav i na temu nema. Izgleda samo vo Amerika.
Што убава идеја ми даде . Место да давам пари за фируги од фондани кои секако никој не ги јаде, се ќе си нарачам од Тему. Фала