Нема на што. Ние правиме крштевка и прв роденден за месец ипол и јас се си нарачав балони декорации од тему ама за на тортата ништо зелено што ми фаќа око не најдов.. Ако бараш плаво/розево сигурно ќе најдеш
Мечево ми е и мене тема. Многу слатко најдов како мече што дува свеќичка. На кафеаво некако е се. Една шлаг тората, тоа одозгора, знаменца има едни хепи брјдеј и решена работа. Има време до јуни ама ги ставив во количка. Сега и големата ќе ја решам со Елса од Тему, не да плаќам фондани од 5000, вака и ќе и останат таман играчките после.
Дај линк од тоа ако не ти е проблем, да не сум го скокнала тоа мада јас сакам мечето кафено да е ама и зеленко нешто да има пошо балоните ми се зелени, знам дека го тупам
Иста замисла сме имале, ама јас во последен момент сменив на плаво. Сакав пастелна зелена ама не најдов такви балони, па бебешко плаво одбрав.
Имаш на тему( јас као подвижна реклама сум им ) Мене ми е темата со мече и зелени балони. Како и да е, веќе поминало, извини што се умешав, чисто онака да си знаеш да побараш др пат ако ти треба нешто
За ќерката се од алиекспрес нарачав уште во септември за јануари. Ама за второто дете малце касно ми текна. Па од тука земав балони и декорации. За догодина сигурно се ќе биде Тему
Девојки дајте ми предлог каде може да најдам вакви за на креветче, овие вака како мекани што се и по можност да најдам со дрвен држач. Овие ми излегуваат на нет ама се од Русија
Пики види на нет, Лотус М, Тополино, скоро сите продавници имаат вакви подлоги. Јас имав на Чико, од Тополино купена.
И јас барав во Пики, немаа. Ја земавме од Бебе хоум, презадоволни сме. Малава со мене беше постојано во кујна, сега конечно раат работам без да ја пазам да не се повреди или да вади нешто од фиока
Истиот проблем го имам се мислам да земам ама ми е страв да не се качува. Не се пенатри зашто гледам има и доле шипка?
Мислам дека му се смалени топлинките класични зимски во градинка ( а дома е од декември), па сакам да му земам поголем број но соодветни за периодот што следи, па да прашам дали се потенки оние како со дупчиња? Ја тагнувам @AngelOfArh, памтам дека фалеше некои српски квалитетни на фб што имаат страна ( мислам на М се викаа), убаво мирисале, не потеле нога… Е од нив да земам се мислам за модел како потенок со дупчиња?? Дали се ок за пролеттва и како се викаа?
Топлинки.мк, сеа скоро нарачав, Милами е брендот и сум топ задоволна. Миризлива влошка, удобни се, имаат преслатки летни што светкаат сега. И ми ги донесоа за еден ден.