Откако прооде, 3 месеци стрес имав, само таму ми се движеше, сега раат, мислам се препородив мн беше смешна, станува сабајлето, а маж ми ноќта ја намести оградава, и таква ко запрепастена као што е ова проба да ја тресе и демек да отвара, шанси нема, тоа едвај јас отварам. А за прекачување, нема како, ниско доле е, а сепак има висина, тоа само маж ми од 2 метри може да ја прекачи земај одма ние ја земавме таа од 2100 така нешто беше, зошто повеќе има.
ваква порачав од киндерленд 3220 за комплет со додатоци 7 и 14 цм за 103 цм одговара. плус бесплатна достава. Во бебехоум испаѓаше поскапа
Мојов е на лазење уште ама ми доаѓа во кујна, си стои потпрен на машина, на фрижидер, за нога кај мене, глава ке скрши на плочки
Исто и кујнава ми е со плочки, што правев, таа со мене, и позади нозе исто ми беше, па ми се бесеше, сеа неам мака, си работам. Размисли си, ама еве јас задоволна сум, сега па викам и пред детево како не ставивме, ептен некако и како свој приватен простор ми дојде, зошто јас ич не сакам некој на моја територија(кујна) да ми се вртка
Каде можам да најдам држач за завес за крeвечето?? Сите страни што ги знам ги разгледав немаат нигде посебно да се купи
Да прашаш штрафови и сл кај што се продава, маж ми мислам од таму има купено. Јави во Фригошоп прашај, барај како кука.