Poracaj si od Temu , jas plativ 1800 denari od edna strana vo Mk a sega gledam na temu po evtini se i bash mi e krivo ..
Да ги најдов на Тему, си порачав веќе од таму. Од 600 па нагоре е цената на Тему, а рачката до кај 1000 денари дрвена како што барав.
Мајки дали сте го виделе костумов доктор во нашето Џамбо? Ми треба само бел мантил за дете,не можам никаде да најдам.
https://kidsandco.mk/ овде исто го има тој бренд, дали баш шишиња има не знам, провери. Тие 2 места се само кај нас со Liewood продукти
Вреќа за спиење да бараш ако ти е за топло да држи. Ама ова на сликата конкретно е swaddle, и тоа со раце нагоре, не сум видела вакво кај нас. Имало само за класично повивање со рацете надоле. За бебиња што не се вртат сеуште е наменето. После тоа рацете треба да се слободни. Значи исто не мислам дека ке најдеш, а што да бараш ќе зависи за што уствари го бараш ова.
Banz, kidscarewears Ама не се удобни некако, се нервираше - од мое искуство Ако имал некој друг нека сподели
Исто и моево од Chicco носи. Јас ги зедов од локална продавница во градот ама во Енци Менци ги има секако.
Кажете страни за фустанчиња за бебе, но да бидат со добар материјал бидејќи бебето ми е со преосетлива кожа..Ако имате нарачувано од некоја