Силиконски можеш canpol зегин, можеш од bebehome, можеш од babyjam од локо кроко..има и на други места не ми текнува
Купи силиконско лазиче и едно силиконско тањирче. Лигавче какво сакаш, мене силиконските лигавчиња ми се груби ми плачеше бебе кога и ги ставав. Купив од синсеј и од џамбо тенки лесно што се мијат
Јас уште не го користам тоа со прегради. Кога ќе и ставам парчиња да јаде тогаш Ова го имам јас, а има и во bebehome вакви
Земи си од Пики силиконски, цел сет е. А тоа тањирче со прегради ќе го користиш кога ќе јаде парчиња. На почетокот само овалното тањирче за каши се користи.
Препорачајте ми подлога за на под, сакам некоја подебелка, да не може да си ја удира главата. Каде да барам?
Има од тук тук баш убав силиконски комплет, плитка чинија, длабока, лажица, виљушка и чашка со клун - силиконски - што е сосема доволно за почеток. Иако сите купуваме купишта
Од нама или еком, мада мислам и на други места ги продаваа само поскапи. Не се тенки, ок им е дебелината.
Каде може да најдам мрежичка за кадичка или да си порачам од Тему какво искуство имате Купив од оние кадички на склопување ама немаше мрежа таму, а сакам да земам