Има во ДМ едни шушкави пелени, ги земав како за „широк повој“ ама не им беше тоа намената. Можеш да разгледаш, како со лепенки се и убави дезени
Јас земав муслин прекривки на Алкалоид Берово, доста се големи за да може на дупло ако е посвежичко, а таман ќе се најдат и за кога ќе е потопло
Јас најдов едно скроз бело муслин во Вајкики околу 900 ден, и тетри поголеми во памук пале, и тие може како кебенца да се користат за периодов
Здраво, дали некој го има овој ранец? Еко кожа е, не знам ради тоа колку е практичен но ми е убав за на количка ми треба
И јас ради тоа се мислев, плус дека на лето ќе е топло за еко кожа.. Исто така и за овај се мислам, ама не знам дали одговара за на количка
Ако бараш стриктно ранец види во Оушо, има и термо џеб, џеб за таблет/лаптоп, многу е функционален. Црн и крем го има, 3 месеци го користам многу ми е погоден.
Јас имам земено од Ситник продавнивата доле во трговски што е се што имам купено од таму ми е најискористено. Сега последен пат земав пижамки на силви стајл држат памук преубав а 320денари пижамките
Дали кај нас може да се најде BeSafe 360 Go beyond седиште? Треба да купиме седиште за во кола, на што да внимавам? Препорачајте ми од кои сте задоволни?